Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Χειροπέδες σε Διευθυντή Δημόσιου Νοσοκομείου για “φακελάκι”

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος προχώρησε στη σύλληψη 59χρονου ιατρού, Διευθυντή κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 59χρονος ιατρός απαίτησε από νεαρό το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να τον χειρουργήσει.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 59χρονου ιατρού, Διευθυντή κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, για δωροληψία υπαλλήλου και ψευδή βεβαίωση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε από έναν 20χρονο την καταβολή του χρηματικού ποσού των χιλίων ευρώ, για την πραγματοποίηση εγχείρησης στο παραπάνω Νοσοκομείο.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, ο 20χρονος του παρέδωσε το προσημειωμένο το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του ιατρού, κατά την σύλληψη του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.