Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Έργα υποδομής στην Εγνατία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συντήρηση της ασφάλτου και κλειστές λωρίδες την Κυριακή.

Σε εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της οδού Εγνατίας αναμένεται να προχωρήσει την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά σε όλο το μήκος της οδού και στα δύο ρεύματα πορείας -στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας- και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στο ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος. Επιπλέον, στο τμήμα από Τανταλίδη έως Ι. Δραγούμη στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα εκτελεσθούν εργασίες στην ειδική λωρίδα κίνησης των λεωφορείων, στις στάσεις του ΟΑΣΘ.

Τα έργα θα ξεκινήσουν στις 06:30 π.μ. και το οδόστρωμα θα παραδίδεται στην κυκλοφορία τμηματικά, αφότου είναι έτοιμος ο ασφαλτοτάπητας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης συνολικής επιφάνειας 20.000 τετραγωνικών μέτρων στις οδούς Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Εγνατία, Μητροπόλεως και Τσιμισκή, όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις, όπως εγκάρσιες αυλακώσεις, λακκούβες, τροχαυλακώσεις κ.α.


Πηγή: http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.