Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Κι όμως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γκρινιάζουμε καθημερινά για την απανθρωπιά, τον εγωκεντρισμό, τη μισαλλοδοξία που συναντάμε γύρω μας σε αφθονία αλλά ποιος φταίει γι αυτό; Όλοι εμείς κι ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι όλα τα μεγάλα επιτεύγματα, όλες οι μεγάλες αλλαγές στον κόσμο ξεκίνησαν από έναν άνθρωπο. Έναν άνθρωπο σαν κι αυτούς που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε φωτογραφίες όπου η λέξη Ανθρωπιά αξίζει να έχει το αρχίγραμμα κεφαλαίο.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βγάζει βόλτα με το καροτσάκι τον ηλικιωμένο σκύλο του.




Αυτό το μικρό κορίτσι δίνει δωρεάν ουράνια τόξα σε όλους τους περαστικούς!



Ο 65χρονος Ισαάκ Θέηλ κάθεται ακίνητος στο μετρό της Νέας Υόρκης την ώρα που ένας ξένος έχει γείρει και κοιμάται στον ώμο του. Όταν οι άλλοι επιβάτες προσφέρθηκαν να τον ξυπνήσουν ο Ισαάκ αρνήθηκε λέγοντας: “Μάλλον πρέπει να είχε μια κουραστική μέρα, αφήστε τον να κοιμηθεί. Άλλωστε όλοι δεν το έχουμε περάσει;”



Αυτός είναι ο Νταν. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, αγοράζει καφέ για κάθε ασθενή και μέλος του προσωπικού του ιατρικού ογκολογικού κέντρου που νοσηλεύεται ο πατέρας του.



Κατά τη διάρκεια συναυλίας των Korn στη Μόσχα, ένας νεαρός άνδρας σε αναπηρική καρέκλα ανυψώνεται από το πλήθος, ώστε να μπορεί να δει καλύτερα τα είδωλά του.



Ένας άντρας δίνει τα παπούτσια του σε ένα άστεγο κορίτσι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο



Δύο Νορβηγοί διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν ένα αρνί που έπεσε στη θάλασσα





Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.