Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στις 21 Ιουνίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, με κλασικές και σύγχρονες μελωδίες του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου, από το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Metallon, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Με «σινεφίλ» διάθεση, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μελωδίες με έργα γραμμένα για αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες από διάσημους συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Νίνο Ρότα, ο Νικόλα Πιοβάνι, ο Ένιο Μορικόνε, ο Τρέβορ Τζόουνς, ο Γεράσιμος Λαβράνος και άλλοι, ειδικά διασκευασμένα από το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Metallon.

Το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών Metallon δημιουργήθηκε το 2000 από κορυφαίους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Η δραστηριότητα του συνόλου περιλαμβάνει συναυλίες με έργα μπαρόκ και κλασσικής μουσικής, τζαζ και σύγχρονες συνθέσεις, καθώς επίσης και εκπαιδευτικές συναυλίες για παιδιά.

Η εμφάνιση στο αεροδρόμιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΑΑ με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού «ελculture», για τη διεξαγωγή του πολιτιστικού προγράμματος «Fly me to the Moon».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.