Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Δεκάχρονα κορίτσια “πουλιούνται” για 5 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε παράδεισο της παιδοφιλίας και του αγοραίου έρωτα με αντικείμενα του πόθου κορίτσια ηλικίας 9 , 10 και 12 χρόνων αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα η Πάτρα.

Πρωταγωνίστριες μικρές από την γειτονική Ρουμανία οι οποίες με καθοδήγηση έχουν μετατρέψει σε στέκι τους το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως .

Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων – τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεση.

Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θελήσει να δει το στήθος της ανήλικης και ανάλογα προσαυξάνεται και το ποσό φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης – καθημερινά η συγκεκριμένη περιοχή έχει από νωρίς το πρωί μόνιμους θαμώνες συγκεκριμένους ηλικιωμένους- οι μικρές τον οδηγούν μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο που οδηγεί σε υπόγειους χώρους.

Αν και οι καταγγελίες έχουν πάει τη μορφή χιονοστιβάδας, οι αρχές δεν έχουν αντιδράσει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.