Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Σερβία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέσσερα φορτηγά μετέφεραν στο Βελιγράδι περισσότερους από 64 τόνους τροφίμων και άλλων αγαθών- ανθρωπιστική βοήθεια αξίας άνω των 35.000 ευρώ- που συνέλεξαν Έλληνες για τους Σέρβους, οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σερβία κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του περασμένου Μαΐου, ανακοίνωσε χθες η "Vojvodjanska banka", του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΕΤΕ).

Η εκστρατεία συλλογής της ανθρωπιστικής βοήθειας, που διοργανώθηκε από την επί τιμή Πρέσβειρα της Σερβίας στην Ελλάδα, Κυριακή Παναγιωτίδη, υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ενώ η "Vojvodjanska banka" έλαβε ενεργό μέρος στην οργάνωση της μεταφοράς των προϊόντων από την Ελλάδα προς τη Σερβία, διαθέτοντας πάνω από 1 εκατ. δηνάρια (8.657,3 ευρώ) για τον σκοπό αυτό.

"Οι άνθρωποι στην Ελλάδα και οι ελληνικές επιχειρήσεις, άλλη μια φορά έδειξαν μεγάλη αλληλεγγύη προς τον σερβικό λαό. Από την αρχή αυτής της καταστροφής, συνεργαστήκαμε με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τις ελληνικές επιχειρήσεις και Ενώσεις, σε μία προσπάθεια να παρέχουμε την αναγκαία βοήθεια και ενίσχυση, και καλούμε όσους ανθρώπους έχουν καλή θέληση στην Ελλάδα να συνεχίσουν να συνεισφέρουν" δήλωσε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της "Vojvodjanska banka", Μαρίνος Βάτης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.