Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ξεκινούν στις 20 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οικονομική ανάσα η ανάληψη υπηρεσίας μέσω fax για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς.

Θετική εξέλιξη για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν με απόσπαση σε άλλες διευθύνσεις αποτελεί η εγκύκλιος που απέστειλε ο υφυπουργός Παιδείας κ. Δερμεντζόπουλος προς τις διευθύνσεις εκπαίδευσης και με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς να αναλάβουν υπηρεσία με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω fax για την αποφυγή οικονομικών επιβαρύνσεων και άσκοπων μετακινήσεων.

Θυμίζουμε ότι σχετικό αίτημα είχε καταθέσει με επιστολή της η ΔΟΕ με την οποία και ζητούσε να υπάρξει άμεσα μέριμνα ώστε οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί να αναλάβουν υπηρεσία στους τόπους που υπηρετούν και να αποστείλουν την ανάληψη υπηρεσίας τους στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπου ανήκουν οργανικά με φαξ χωρίς να υποχρεωθούν σε επιπλέον οικονομικά έξοδα τα οποία δεν μπορούν να αντέξουν.

Το αίτημα της ΔΟΕ φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε από τον νέο Υφυπουργό Παιδείας ο οποίος υπέγραψε και τρεις προσκλήσεις για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών.

Η πρώτη αφορά στους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης από ΚΕΔΔΥ ή ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΚΕΔΔΥ ή ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ για Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Η δεύτερη Πρόσκληση αφορά στους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Διαπολιτισμικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Και η τρίτη Πρόσκληση αφορά στους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 20 Ιουνίου 2014 και λήγει 25 Ιουνίου 2014.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.