Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καταδικάστηκαν για τραυματισμό γυναίκας από πτώση μπαλκονιού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένοχοι κρίθηκαν και πάλι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του μπαλκονιού που έπεσε πάνω στην 17χρονη τότε Ευαγγελία Ψαράκη, προκαλώντας της σημαντικά προβλήματα τα οποία ως και σήμερα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει.

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στο Ηράκλειο εκδικάστηκε, σε δεύτερο βαθμό, η υπόθεση, με κατηγορούμενους τον 83χρονο λυράρη, ιδιοκτήτη του κτίσματος και τον 41χρονο εργολάβο, κατηγορούμενοι και οι δύο για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια - ο ιδιοκτήτης του κτίσματος κατά συρροή.

Πρωτόδικα ο λυράρης είχε καταδικαστεί σε 20 μήνες φυλάκισης με 3ετή αναστολή και ο εργολάβος σε 15 μήνες με 3ετή αναστολή. Σήμερα, κανένας από τους δύο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.
Στην κατάθεσή του, ο πατέρας της 24χρονης, σήμερα, κοπέλας ανέφερε ότι τα προβλήματα παραμένουν, κάνοντας λόγο για 80% αναπηρία. Ο δικηγόρος της κοπέλας κάνοντας λόγο για αυξημένο ποσοστό αναπηρίας, υπογράμμισε τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κορίτσι στη βάδιση και την ομιλία.

Το δικαστήριο τους έκρινε και πάλι ένοχους, μείωσε ωστόσο την ποινή τους, σε 16 μήνες με 3ετή αναστολή στο λυράρη και 10 μήνες με 3ετή αναστολή στο εργολάβο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.