Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πτώση βάσεων σε δύο επιστημονικά πεδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βάσεις πολλών ταχυτήτων αναμένονται για τα τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό για την πορεία των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώθηκαν χθες για τον μεγάλο όγκο των υποψηφίων με τα μαθήματα της Ιστορίας και της Φυσικής, ενώ αύριο θα διαγωνιστούν στο μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, κυρίως όσοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα τμήματα του 5ου επιστημονικού πεδίου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τα βαθμολογικά κέντρα και τις θέσεις εισακτέων που έχουν ανακοινωθεί μπορούν να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τις τάσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο.

Για να ολοκληρωθεί βέβαια το «παζλ» των Πανελλαδικών θα πρέπει να περιμένουμε τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, προκειμένου να αποτυπωθούν οι προτιμήσεις των υποψηφίων.

Ωστόσο, τα πρώτα συμπεράσματα δείχνουν ότι στο 1ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρχουν ανοδικές τάσεις στις βάσεις εισαγωγής, καθώς στα Αρχαία, πρώτο μάθημα αυξημένης βαρύτητας, οι επιδόσεις διαγράφονται καλύτερες από τις περσινές.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.