Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

H τηλεόραση των… 370 ιντσών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η βρετανική εταιρεία κατασκευής τηλεοράσεων Titan, αποφάσισε να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, δημιουργώντας μία γιγαντιαία τηλεόραση 370 ιντσών (διαστάσεων: 8 μέτρων x 5).

Η Titan, με το μοντέλο Zeus, ξεπερνάει κατά πολύ ένα επίσης τεράστιο μοντέλο που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει η Panasonic και το οποίο διέθετε «μόλις» μία οθόνη 152 ιντσών με ανάλυση 4K.

Αφού διαβάσατε πιο πάνω για το μέγεθος της Titan Zeus, σίγουρα θα νιώθετε την περιέργεια να μάθετε και για την τιμή της, η οποία αυτή τη στιγμή τιμολογείται «μόλις» στα 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

H τηλεόραση των… 370 ιντσών

Σύμφωνα με το digitallife.gr, το κτήνος της Titan ζυγίζει περίπου στον ένα τόνο και διαθέτει ποιότητα 4Κ. Φυσικά, οι συσκευές της Titan δεν είναι για χόρταση, για αυτό, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της, αυτή τη στιγμή υπάρχουν στον κόσμο μόνο 4 μοντέλα της Zeus, με τα δύο να έχουν πωληθεί. Το ένα το αγόρασε κάποιος ζάμπλουτος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ενώ το δεύτερο μοντέλο πρόκειται να τοποθετηθεί στις Κάννες, όπου κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών, θα προβάλλει αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι απορίας άξιο το πώς γίνεται βέβαια μία τηλεόραση να είναι πιο ακριβή από το σπίτι που θα τοποθετηθεί, αλλά -ως γνωστόν- λογική και χρήμα πολλές φορές δεν πάνε μαζί.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.