Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Γιατρός έστελνε σεξουαλικά μηνύματα κατά τη διάρκεια εγχειρήσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 47χρονος Arthur K. Zilberstein.

Το περίφημο sexting, δηλαδή η αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, φαίνεται πως ήταν ένα από τα αγαπημένα χόμπι ενός γιατρού στο Σιάτλ. Η συνήθειά του όμως αυτή του στέρησε τη δουλειά του, καθώς ο αναισθησιολόγος, Arthur K. Zilberstein έστελνε τέτοια μηνύματα κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο 47χρονος γιατρός «έθετε σε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών λόγω της ενασχόλησής του με σεξουαλικά μηνύματα, και ενώ ήταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο».

Όπως ανέφερε η Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας της Ιατρική, ο Zilberstein έστειλε 64 μηνύματα σε μια μόνο μέρα, με διαφορά μερικών λεπτών μεταξύ τους, τα οποία περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το NBC αναφέρει πως σε ένα από τα μηνύματα ο γιατρός έγραφε πως ο συνεργάτης του παραλίγο να τον καταλάβει όταν έστελνε το μήνυμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το πως αποκαλύφθηκαν οι πράξεις του Zilberstein, ωστόσο ο ίδιος τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, είπαν εκπρόσωποι του τομέα της Υγείας στο Σιάτλ. Οι Αρχές επεσήμαναν πως έχει 20 μέρες να απολογηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.