Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Εικοσάχρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τρία άτομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την καταγγελία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Μία απίστευτη καταγγελία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης. Μία 20χρονη από τη Βρετανία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες στα Μάλια. Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή τουρίστρια βγήκε για να διασκεδάσει μαζί με μία φίλη της με την οποία είχαν έρθει στα Μάλια για διακοπές. Η 20χρονη σύμφωνα με τα λεγόμενα της συναντήθηκε κατά την διάρκεια της βραδιάς με τρεις πιθανότατα επίσης Βρετανούς οι οποίοι την οδήγησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και την βίασαν ομαδικά.

Ωστόσο η κοπέλα δεν θυμάται λεπτομέρειες που θα έριχναν φως στην υπόθεση και θα βοηθούσαν στην έρευνα των αστυνομικών καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η Βρετανίδα τελικά εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο των Μαλίων σε πολύ άσχημη κατάσταση, σχεδόν ανήμπορη, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο όπου ζήτησε την βοήθεια κάποιων περαστικών που επέστρεφαν από την νυχτερινή τους διασκέδαση προκειμένου να την μεταφέρουν στο κέντρο Υγείας της περιοχής.

Η γυναίκα αφού εξετάστηκε μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε πλήρη ιατρικό έλεγχο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή η νεαρή τουρίστρια δεν έχει ιδιαίτερα σημάδια κακοποίησης πράγμα που μπορεί να αιτιολογηθεί καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης.


Πηγή: http://www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.