Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πέθανε η γηραιότερη γάτα στον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόλαβε να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Πήρε τον «τίτλο» της γηραιότερης γάτας στον κόσμο μπαίνοντας στο βιβλίο Γκίνες και μετά απεβίωσε. Η Πόππι ήταν 24 ετών –που μεταφράζεται σε 114 ανθρώπινα χρόνια(!)- στις 19 Μαΐου, όταν έσπασε το ρεκόρ που, μέχρι τότε, κατείχε ο Πϊνκι, ένας γάτος από το Κάνσας που πέθανε σε ηλικία 23 ετών.

Παρότι… έσβησε τα 24 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της, δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ το ρεκόρ της, καθώς μερικές εβδομάδες μετά πέθανε, αφού είχε αρχίσει να έχει πρόβλημα με τα πίσω πόδια της και παθαίνοντας και μια μόλυνση. Την περασμένη εβδομάδα ο κτηνίατρος της έδωσε αντιβίωση, αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Πόππι είχε γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 1990 –συμπτωματικά την ίδια μέρα που αποφυλακίστηκε ο Νέλσον Μαντέλα- και ζούσε στο Bournemouth της Μεγάλης Βρετανίας, με τους ιδιοκτήτες τους να τη λατρεύουν. Στεναχωρήθηκαν πολύ που την «έχασαν», με την ιδιοκτήτρια της Τζάκι Γουέστ να δηλώνει συντετριμμένη και να τη θάβει στην πίσω αυλή του σπιτιού της. Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού έζησε παρέα με τη γατούλα πάρα πολλά χρόνια. Τόσα που η Πόππι πρόλαβε πέντε αλλαγές στην πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.