Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πάτρα: 22 συμμετοχές, πολλοί εθελοντές, πολύ καλή διάθεση και πολλά μπαλάκια…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ πραγματοποίησε το 1ο Ανοικτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες την Κυριακή 27 Απριλίου.

Η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α Δυτικής Ελλάδος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην αίθουσα Stag.

Αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Στάδιο το πρωί της Κυριακής. Στο τουρνουά μπορούσαν να συμμετάσχουν αθλητές, αλλά και άτομα με κινητικές αναπηρίες που είχαν μικρή ή και καθόλου σχέση με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και απλά θέλησαν να το γνωρίσουν.

Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση, αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητών που ανήκουν στα κλιμάκια των Εθνικών και Προεθνικών ομάδων, οι οποίοι αγωνίσθηκαν παρουσιάζοντας εξαιρετικού επιπέδου επιτραπέζια αντισφαίριση.

Στην λίστα των νικητών οι: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΤ1-ΤΤ5 (ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ) : 1η ΘΕΣΗ – Στάμου Χρήστος - ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ (ΕΛΕΥΣΙΝΑ) 2η ΘΕΣΗ – Φράγκος Χρήστος - ΑΡΓΩ (ΑΘΗΝΑ) 3η ΘΕΣΗ – Χαλούλος Μανώλης - ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ΠΑΤΡΑ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΤ6-ΤΤ10 (ΟΡΘΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ) : 1η ΘΕΣΗ – Μουχθής Γιώργος - ΠΑΣΚΑ (ΑΘΗΝΑ) 2η ΘΕΣΗ – Χατζηκυριάκος Μάριος - ΠΑΣΚΑ (ΑΘΗΝΑ) 3η ΘΕΣΗ – Μπούσιου Φωτεινή - ΠΑΣΚΑ (ΑΘΗΝΑ)

Ένα πρωινό Κυριακής που όλοι πέρασαν καλά. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τους αγώνες προσφέροντας έντονο συναγωνισμό, ενώ και το κοινό απόλαυσε υψηλής ποιότητας θέαμα σε πλαίσια ευγενούς άμιλλας, αφού υπήρξαν αρκετοί αγώνες οι οποίοι κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Το Α.Σ. ΑμεΑΗΦΑΙΣΤΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στο τουρνουά, την Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α Δυτικής Ελλάδος, όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων, το Τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην εκπρόσωπο της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Δυτικής Ελλάδας κα Λέττα Παστού, η οποία αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο μεταξύ του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ και της Ομοσπονδίας και συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.