Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

«Λουκέτο» αύριο στα λιμάνια όλης της χώρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκέντρωση στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου τα εμπορικά λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ.

Στο πλαίσιο της απεργίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ, προγραμματίζεται συγκέντρωση στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Ζάππειο, όπου και θα γίνει συνάντηση μεταξύ στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης.

Στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) έχουν αποφασίσει συγκέντρωση στον Επιβατικό Σταθμό στις 10 και πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. «Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις θα προχωρήσουμε σε αποχή από την εργασία του Σαββάτου και της Κυριακής (9 & 10/4)» αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.

Η ΟΜΥΛΕ επισημαίνει πως απέναντι σ΄αυτά πρόθεσή της είναι να προχωρήσει σε καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού και στο ελεγκτικό συνέδριο για την πώληση των λιμανιών σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και σημειώνει ότι με την αυριανή κινητοποίηση θα καταστεί σαφής «η απόφασή μας ότι λιμάνια χωρίς πλήρη κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν ούτε στον Πειραιά, ούτε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κανένα άλλο λιμάνι».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.