Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Συγκλονιστική εξομολόγηση Χανιώτη πατέρα για τα τροχαία δυστυχήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένοι σπουδαστές και καθηγητές της Ανώτατης Σχολής Εμπορικού Ναυτικού, άκουσαν τον πρόεδρο του συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και καθηγητή της Σχολής, Μανώλη Χουρδάκη, να τους μιλά από καρδιά ψυχής για το παιδί του που χάθηκε σε τροχαίο, αλλά και για τους άλλους ανθρώπους που χάθηκαν τις τελευταίες ημέρες.





Επίσης ο κ. Χουρδάκης με φόντο εικόνα από τον Παντελή Παντελίδη και το cd του με τίτλο Αλκοολικές Νύχτες, αναφέρθηκε και στους σπουδαστές της Σχολής που έχουν χαθεί σε τροχαία δυστυχήματα.






Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα στην Ανώτατη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού στον Βλητέ Σούδας από τον Σύλλογο ΠΡΟ.Τ.Α. κεντρικός ομιλητής ήταν ο νευροχειρουργός Αντώνης Κρασουδάκης με θέμα «Μέθη και ταχύτητα, σοβαροί παράγοντες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων».



Στο μεταξύ συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα εθελοντική αιμοδοσία από τους σπουδαστές της Α.Ε.Ν. με την συνεργασία του Συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Χανίων και του Νοσοκομείου Χανίων, σκοπό την ευαισθητοποίηση στα τροχαία δυστυχήματα με σύνθημα: «Δίνουμε το αίμα μας για ζωή, δεν το χαρίζουμε στην άσφαλτο».


Πηγή: http://flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.