Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Νανά Καραγιάννη: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Νανά Καραγιάννη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την νευρική ανορεξία.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός για την οικογένεια της και τα παιδικά της χρόνια δήλωσε στο περιοδικό "YOU": «Είναι περίεργη ιστορία. Οι γονείς μου από μικρή, ήταν χωρισμένοι. Υπήρξα πολύ μόνη. Είχα πολλά παράπονα, έπρεπε να μιλήσω, όμως με τη μαμά μου. Νόμιζα ότι δεν με αγαπάει, ότι μετάνιωσε που με γέννησε, ότι είμαι ανεπιθύμητη. Στα παιδικά μου χρόνια. Όλη μου η μαυρίλα είναι εκεί».

Νανά Καραγιάννη: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως κάποια στιγμή σκέφτηκε να δώσει τέλος στην ζωή της λέγοντας: «Πάνω στις μεγάλες μου μαυρίλες και ανορεξίες ναι. Βεβαίως. Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι και κάνω. Κι όταν είσαι σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει λογική όλα σου φαίνονται βουνό. Γιατί είσαι αδύναμος, ψυχολογικά, σωματικά, έχουν χαθεί τα πάντα και οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι απέναντι σου. Βασανίζεις όλο τον κόσμο και σκέφτεσαι: «Αν έφευγα από τη μέσα θα ήταν κι εκείνοι καλύτερα!». Ευτυχώς δεν φτάσαμε σε τόσο εξωφρενικά σημεία και γλιτώσαμε».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.