Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο ρεπόρτερ που έφτασε κοντά στο όνειρο της ζωής του αλλά τον πρόλαβε ο θάνατος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο πρώην ρεπόρτερ του «The New York Daily News», Μάικλ Τζ. Φίνει, ήταν έτοιμος να ακολουθήσει την επαγγελματική καριέρα των ονείρων του καθώς προσλήφθηκε από το κανάλι CNN, όταν αναπάντεχα αρρώστησε βαριά, την περασμένη βδομάδα.



Ο Μάικλ Τζ. Φίνει, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Νιου Τζέρσεϊ, μετά από επιπλοκές που υπέστη, εξαιτίας μιας λοίμωξης που είχε στα νεφρά , σύμφωνα με όσα αναφέρει η μητέρα του, Ρέμπα Γούλις.

Ο Φίνει μπορεί να κυνηγούσε πάντα τους στόχους του και να έδινε μάχες για να κατακτά τα όνειρά του, αυτή τη μάχη, ωστόσο, δεν κατάφερε να την κερδίσει.

Ο θάνατός του 32χρονου δημοσιογράφου, που σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα, επήλθε από καρδιακή ανακοπή βύθισε στο πένθος όλο το μιντιακό χώρο.

Να σημειωθεί, ότι ο Φίνει ξεκίνησε να δουλεύει στην εφημερίδα "The Daily News" το 2009, όπου αρχικά εργαζόταν για τη νυκτερινή βάρδια. Προσλήφθηκε πρόσφατα από το CNN και ετοιμαζόταν να μετακομίσει στην Ατλάντα, όπου αρρώστησε και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε.

Ήταν επίσης θερμός υποστηρικτής των μαύρων δημοσιογράφων και το 2010 του απονέμει ο τίτλος του νέου αναδυόμενου δημοσιογράφου της χρονιάς, από την Εθνική Ένωση Μαύρων Δημοσιογράφων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.