Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αυξάνουν την πίεση οι αγρότες - Πολύωροι αποκλεισμοί των εθνικών οδών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκληρή στάση ακολουθούν οι αγρότες, στη «γραμμή» της σκληρής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Τα μπλόκα παραμένουν και οι συνδικαλιστές αρνούνται να προσέλθουν σε διάλογο πριν η κυβέρνηση αποσύρει από το νομοθέτημα για το ασφαλιστικό τις ρυθμίσεις που τους αφορούν.

Πολύωροι αποκλεισμοί των εθνικών οδών

Στην Κορινθία οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα του Ισθμού τόσο στη νέα όσο και στην παλαιά εθνική οδό.

Στα Τέμπη οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο του δρόμου από τις 12:00 ενώ από τις 17:00 θα κλείσει ο κόμβος Πλατυκάμπου για τουλάχιστον δυο ώρες από αγρότες της Νίκαιας που θα μετακινηθούν εκεί. Παράλληλα, αποκλεισμός θα υπάρξει και στον δρόμο Λάρισας - Αγιάς και Λάρισας - Κοζάνης.



Κλείνουν το Τελωνείο των Κήπων απ’ αόριστον

Στον ακριτικό Έβρο οι αγρότες αποφάσισαν τον αποκλεισμό επ’ αόριστον του τελωνείου των Κήπων από τις 11.00 το πρωί. Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής, οι μέχρι τώρα εξελίξεις δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις έναρξης διαλόγου με την κυβέρνηση καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί το κύριο αίτημα του αγροτικού κόσμου για απόσυρση των επίμαχων νομοσχεδίων, ασφαλιστικού και φορολογικού. Μάλιστα διαβεβαίωσε πως οι αγρότες έχουν φροντίσει να καλύψουν τις ανάγκες σε τροφή και νερό των επαγγελματιών οδηγών φορτηγών, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα βρεθούν εγκλωβισμένοι στο τελωνείο.

Δείτε το βίντεο από το Mega:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.