Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Όλο το χρονικό της επίθεσης στον Πάνο Καλλίτση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση στο γκαράζ του σπιτιού του, το βράδυ του Σαββάτου.

«Με το που μπήκαμε μέσα και πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα του γκαράζ είχαμε δεξιά και αριστερά δύο ανθρώπους που κρατούσαν πιστόλια. Το πρώτο χτύπημα ήταν στο στήθος, στο στέρνο. Ο Πάνος υπέφερε. Όταν ήρθε να με προστατέψει, γιατί εμένα με τραβούσαν του έριξαν και στα πόδια» περιγράφει η σύζυγος του γνωστού κομμωτή.

Η αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1



------------

Ληστεία ή συμβόλαιο θανάτου πίσω από την δολοφονική επίθεση στον γνωστό κομμωτή


Ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και οι γιατροί που τον χειρούργησαν μιλούν για θαύμα, καθώς η μία από τις τρεις σφαίρες των δραστών τον χτύπησε ανάμεσα στη θωρακική και την κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως να πειράξει ζωτικά όργανα.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο δράστες έχουν συνεργούς, οι οποίοι τους είχαν ενημερώσει για τον χαρτοφύλακα που είχε μαζί του ο κομμωτής με τις εισπράξεις του beauty salon που διατηρεί μαζί με τη σύζυγο του στο Παλαιό Ψυχικό. Δεν αποκλείουν ωστόσο το ενδεχόμενο ο Καλλίτσης να έγινε στόχος συμβολαίου θανάτου.

Το πιθανότερο είναι οι ένοπλοι που του είχαν στήσει καρτέρι στο υπόγειο γκαράζ να είχαν συνεργούς, οι οποίοι τους ειδοποίησαν την κατάλληλη στιγμή ότι έφτανε το ζευγάρι. Για τον λόγο αυτόν οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες κατά μήκος της διαδρομής που διέτρεξαν ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγος του με το αυτοκίνητο τους από το Παλαιό Ψυχικό έως το σπίτι τους στον Λυκαβηττό, σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν τους παρακολουθούσε κάποιο όχημα από διακριτική απόσταση.

Ο Πάνος Καλλίτσης μαζί με τη σύζυγο του Έλενα Χριστοπούλου έφυγαν ανυποψίαστοι από το κομμωτήριό τους λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και ακολούθησαν τη συνηθισμένη διαδρομή τους, έως της οδό Παλιγγενεσίας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Όπως κάθε φορά, μπήκαν στο υπόγειο γκαράζ τους σπιτιού τους, αλλά εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους δύο οπλοφόρους που είχαν στήσει καρτέρι στο εσωτερικό του.

Τις σκηνές που ακολούθησαν περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο η σύζυγος του κομμωτή.

«Αυτό που συνέβη είναι μία άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο και αιτία. Όταν μπήκαμε στο γκαράζ, είδαμε δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος κλείδωσε αμέσως το αυτοκίνητο και πήγε να κάνει όπισθεν. Αυτοί το είδαν και χτύπησαν με την πρώτη σφαίρα στο τζάμι σε μένα, για να σπάσουν το παράθυρο και να με βγάλουν έξω. Ήταν η πρώτη σφαίρα που χτύπησε εμένα στο χέρι. Ο Πάνος όντας χτυπημένος και δεν ξέρω με τι σθένος, έπεσε πάνω τους και έτσι κατάφερα να βγω στον δρόμο και να βάλω τις φωνές ουρλιάζοντας «βοήθεια, μας σκοτώνουν». Ήδη είχαν πυροβολήσει τον Πάνο σχεδόν εξ επαφής στο στήθος και το πόδι» διηγείται η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο Πάνος Καλλίτσης μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» και από εκεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία», που διαθέτει εξειδικευμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και υπεβλήθη σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση.

Πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους γιατρούς, η υγεία του δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.