Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο ιερέας που έχει στην Ελβετία 450.000 ευρώ από γάμους και βαφτίσια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ιερέας εκ δυτικής όχθης ορμώμενος είναι από τους πρώτους που λαμβάνει κλήση από τον οικονομικό εισαγγελέα ως ύποπτος φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, διότι μέσω της λίστας Μπόργιανς βρέθηκε να διαθέτει 450.000 ευρώ στη UBS Ζυρίχης.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Το Εθνος” της Κυριακής, ο ιερέας δεν είχε δηλώσει τα χρήματα και όταν ενημερώθηκε από τον εισαγγελέα ότι θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εις βάρος του ως ύποπτος για αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος χρήματος, εκείνος σάστισε και τρομοκρατήθηκε. Προσπάθησε να ψελλίσει διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι είναι οι οικονομίες μίας ζωής. Το κομπόδεμα από τα φιλοδωρήματα των πιστών σε βαφτίσια, γάμους και κηδείες.

Εκτός από τον ιερέα, όπως αναφέρει η εφημερίδα από τον εισαγγελέα κλήθηκαν και δυο άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, έκαστος εκ των οποίων βρέθηκε να έχει 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία, ένας μεγαλοδικηγόρος με 1 εκατ. ευρώ που όμως φαίνεται ότι μπορεί να το δικαιολογήσει και μια... διαχρονική τηλεπερσόνα με 2,5 εκατ. ευρώ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.