Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρή από τα χέρια του συζύγου της η διάσημη πιανίστα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 38χρονη διεθνούς φήμης πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της την νύχτα της δεύτερης επετείου του γάμου τους. Η σορός της πιανίστριας βρέθηκε στο σπίτι της, στο Μάντσεστερ της Βρετανίας τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο σύζυγος της 38χρονης ήταν και αυτός μουσικός και ο φθόνος για την επιτυχία της συζύγου του τον οδήγησε στη στυγερή δολοφονία.

Συγκεκριμένα, κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας Ρομπ Χολ, ανέφερε πως ο συζυγοκτόνος ,Τζον Μάρτιν, είναι και αυτός μουσικός που παίζει κοντραμπάσο, αλλά η καριέρα του ήταν στάσιμη σε σχέση με αυτή της πιανίστριας.





Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων το ζευγάρι είχε πολλούς καβγάδες στον γάμο του. Μετά τον τελευταίο καυγά με την διάσημη σύζυγό του σε μηνύματα που είχε στείλει σε φίλο του ο συζυγοκτόνος έγραψε: «Με οδηγεί στην τρέλα και αυτό πρέπει να σταματήσει».



Ανάμεσα στις μαρτυρίες ξεχώρισε αυτή μιας βιολονίστριας και φίλης του ζευγαριού, η οποία εκείνη την νύχτα βρισκόταν στο σπίτι της Στρέλε. Η κοπέλα κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είδε τον κατηγορούμενο με την σύζυγό του να φιλονικούν στις σκάλες προτού εκείνος την στραγγαλίσει και στη συνέχεια η ίδια επισκέφθηκε γειτονικό σπίτι και ζήτησε βοήθεια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.