Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλώματα παράνομων υιοθεσιών στήνουν «καραούλι» έξω από κλινικές εξωσωματικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοιράζουν και κάρτες με στοιχεία επικοινωνίας!

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για εμπόριο βρεφών έξω από κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι οποίες έχουν φτάσει στο γραφείο του Συμπαραστάτη του Πολίτη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Επιτήδειοι, σύμφωνα με τις επίμαχες καταγγελίες, δεν διστάζουν να στήνονται έξω από τις κλινικές και να προσεγγίζουν τα θύματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Έθνος στο ρεπορτάζ του, δεν είναι λίγοι αυτοί που μοιράζουν και «επαγγελματικές» κάρτες με στοιχεία επικοινωνίας.

Εκμεταλλλευόμενοι τη λαχτάρα των ζευγαριών να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες της δημόσιας υιοθεσία που φτάνουν έως και τα πέντε χρόνια, υπόσχονται την εξασφάλιση υγιούς νεογέννητου μέσω της... νόμιμης οδού της ιδιωτικής υιοθεσίας σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους.

Για τουλάχιστον δύο καταγγελίες με μητέρες από τη Βουλγαρία και τη Λευκορωσία μιλά στο Έθνος ο Συμπαραστάτης του Πολίτη της περιφέρειας Ηπείρου Απόστολος Οικονόμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις μητέρες αυτές δίνεται το δέλεαρ των 5.000 ευρώ ενώ οι θετοί γονείς πληρώνουν έως και 30.000 ευρώ τα οποία μοιράζονται τα άλλα μέλη του κυκλώματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.