Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικός έκλεβε συναδέλφους της στο σχολείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η λεία της, από τον Οκτώβριο του 2014, ανέρχεται στα 1.070 ευρώ.

Δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σχηματίστηκε σε βάρος μιας 42χρονης εκπαιδευτικού, η οποία συνελήφθη χθες το πρωί στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από καταγγελία για διάπραξη κλοπών – αφαίρεση χρηματικών ποσών, σε βάρος εκπαιδευτικών και εργαζόμενης σε σχολείο της περιοχής, οι αστυνομικοί προσημείωσαν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία έδωσαν στους παραπάνω, θέτοντας παράλληλα σε διακριτική παρακολούθηση το χώρο του σχολείου.

Ακολούθως και ενώ η 42χρονη αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, από την υπάλληλο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν 17 περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες η 42χρονη είχε διαπράξει από τον Οκτώβριο του 2014, με τη λεία που να έχει αποκομίσει να ανέρχεται στα 1.070 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή της 42χρονης και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.