Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Δεν πέρασαν καλά στο ραντεβού και της ζητά 5 ευρώ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρώτη γνωριμία δεν πήγε καλά και τώρα θέλει τα λεφτά του καφέ πίσω.

Ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να πάει καλά, μπορεί και να μην πάει. Δύσκολα πάντως κάποιος θα βγει χρεωμένος από αυτό στο τέλος. Στην 28χρονη Lauren Crouch από τη Βρετανία συνέβη, καθώς το αγόρι με το οποίο βγήκε για πρώτη φορά ραντεβού της ζητάει πίσω τις 3,5 λίρες (δηλαδή 5 ευρώ), τις οποίες ξόδεψε για να την κεράσει καφέ.



Η κοπέλα βγήκε ραντεβού με τον νεαρό και αφού συναντήθηκαν στη στάση ενός τρένου πήγαν για καφέ σε μια κοντινή καφετέρια καθώς όπως της είπε δεν έπινε αλκοόλ. Μετά από μια βαρετή κουβέντα περίπου 20 λεπτών ο νεαρός προσφέρθηκε να της κάνει το τραπέζι στο σπίτι του. Εκείνη αρνήθηκε ευγενικά και μόλις επέστρεψε σπίτι της, του έστειλε ένα μήνυμα για να τον ενημερώσει με κομψό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεται να ξαναβγούν καθώς δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Εκείνος κάνει άλλη μια προσπάθεια και της λέει να της κάνει την επόμενη μέρα το τραπέζι και πάλι στο σπίτι του και να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη γνωριμία τους καθώς υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.



Η κοπέλα και πάλι ευγενικά του απαντάει ότι δεν πηγαίνει σε σπίτια ανθρώπων που γνωρίζει πολύ λίγο καιρό και του εύχεται τα καλύτερα. Και κάπου εδώ έρχεται η αντίδραση του νεαρού ο οποίος μάλλον έξαλλος της ζητά πίσω τα χρήματα που ξόδεψε για να την κεράσει καφέ καθώς δε θέλει να σπαταλάει λεφτά και προτιμάει να τα ξοδέψει κάπου καλύτερα. Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Η 28χρονη αφού του απαντάει πως είναι ντροπή αυτό που ζητάει, τον ρωτάει αν θα ήθελε αντί να του δώσει τα χρήματα να τα δώσει για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Μάλλον αυτό τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο και της απαντάει ότι εκείνος αποφασίζει που θα ξοδεύει τα χρήματά του και μάλιστα της στέλνει τον τραπεζικό του λογαριασμό για να του καταθέσει τα χρήματα.

Δεν είναι γνωστό αν η κοπέλα προχώρησε στην κατάθεση αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει η φράση: «Η απόρριψη του κόστισε ακριβά...».










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.