Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Στο χορό των κινητοποιήσεων στην Κρήτη και οι φαρμακοποιοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κλειστά τα φαρμακεία στο Ηράκλειο.

Στις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και στην Κρήτη λαμβάνουν μέρος και οι φαρμακοποιοί του Ηρακλείου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου γνωστοποιούν πως μετέχουν στην απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων, το οποίο έφερε η κυβέρνηση ως μέρος της συμφωνίας για την τρίτη δανειακή σύμβαση.

«Οι Φαρμακοποιοί του Ηρακλείου, ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες του Νομού μας και καταγγέλλουμε τις μνημονιακές κυβερνήσεις που μαζί με όλα τα άλλα δεινά που έχουν φέρει στη χώρα, καταστρέφουν και 9800 φαρμακεία, παραδίδοντας τα στις πολυεθνικές, στέλνοντας στην ανεργία 11000 φαρμακοποιούς, 26000 εργαζόμενους στο χώρο του φαρμάκου, ενώ ταυτόχρονα διαλύουν και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, στερώντας τη χώρα από σημαντικά έσοδα από τις εξαγωγές των φαρμάκων.

Το σημαντικότερο μήνυμα που στέλνει η σημερινή κινητοποίηση είναι ότι όλοι οι παραγωγικοί φορείς του Νομού Ηρακλείου, βρισκόμαστε εδώ, για να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Δηλώνουμε σε όλους αυτούς ότι δεν τους χαρίζουμε τίποτα και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλος το δικαίωμα μας στην εργασία» καταλήγει ηα ανακοίνωση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.