Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Δολοφονία - σοκ του Μάικλ Ράιτ, πρώην της Σολέ και της Μπεσίκτας!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας αγνοείτο από το περασμένο Σάββατο και οι αρχές βρήκαν τη σωρό του χθες (10/11) μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο εδώ και τρεις ημέρες στην περιοχή του Μπρούκλιν, κάτω από μια στοίβα από σακούλες σκουπιδιών.



Ο θάνατος προήλθε από αιμορραγία από μια μεγάλη πληγή στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα των γιατρών δέχθηκε πολύ δυνατά χτυπήματα με κάποιο αντικείμενο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο για τον οποίο δολοφονήθηκε ο Ράιτ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Ο Μάικλ Ράιτ είχε γίνει ντραφτ από τους Νικς (No.39) στο ΝΒΑ το 2001, ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ στις ΗΠΑ και έκανε καριέρα στο εξωτερικό και την Ευρώπη. Μάλιστα, επειδή πέρασε από πολλές ομάδες στο τουρκικό πρωτάθλημα, πήρε την τουρκική υπηκοότητα και το όνομά του έγινε Αλί Καραντενίζ.

Τη φετινή σεζόν άρχισε να παίζει μπάσκετ στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Σολέ, ωστόσο μετά από λίγα παιχνίδια οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους λόγω της απόδοσης του Ράιτ που δεν ήταν η αναμενόμενη.







Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.