Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Σκύλος πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας σκύλος με όνομα «Σκανδάλη» (Trigger) πυροβόλησε στο πόδι την 25χρονη ιδιοκτήτρια του, σε ένα πραγματικά περίεργο περιστατικό που οδήγησε τους αξιωματούχους της πολιτείας Ιντιάνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να υπενθυμίζουν στους κυνηγούς να λαμβάνουν ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης για την ασφάλεια του κυνηγιού.

Η Αλι Κάρτερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού υδρόβιων πουλιών το Σάββατο το πρωί σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής στην βόρεια Ιντιάνα, σύμφωνα με τη διεύθυνση θαλάσσιων και φυσικών πόρων της πολιτείας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Κάρτερ, ακούμπησε το κυνηγετικό της τουφέκι στο έδαφος, ενώ άλλαζε τη θέση της και ο σκύλος της, ράτσας Λαμπραντόρ και ηλικίας 11 ετών πάτησε το όπλο, τραβώντας την σκανδάλη, ανέφερε ο φύλακας της κυνηγετικής περιοχής Τζόναθαν Μπόϊντ.

Η ασφάλεια του όπλου δεν ήταν ενεργοποιημένη, ώστε εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε το αριστερό πόδι της Κάρτερ.

Η 25χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε, ο τραυματισμός της από τις σφαίρες μικρού διαμετρήματος δεν απείλησε τη ζωή της και της δόθηκε εξιτήριο.

«Παροτρύνουμε όλους να λάβουν ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης πριν πάνε για κυνήγι», τόνισε ο Μπόιντ, ο οποίος στην επταετή θητεία του ως φύλακας θυμήθηκε άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό όπου ένας σκύλος πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του – έναν άνδρα που κυνηγούσε λαγούς, όταν αυτός ακούμπησε το όπλο του σε ένα δέντρο και ο σκύλος του ράτσας μπιγκλ πάτησε πάνω στο όπλο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.