Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

2.000 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο - Ποιες είναι οι ειδικότητες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κυβέρνηση δρομολογεί νέα σειρά προσλήψεων στο Δημόσιο τομέα τον επόμενο μήνα και αφορά την κάλυψη 2.000 θέσεων, εκτός από τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα Νοσοκομεία, οι οποίες έχουν ήδη εγκριθεί..

Συγκεκριμένα ήδη η 4Κ/2015 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τακτικό προσωπικό Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για προσλήψεις από το Υπουργείο Υγείας για κάλυψη θέσεων στα νοσοκομεία της χώρας έχει εκδοθεί και οι αιτήσεις ξεκινούν στις 2/11

Η Προκήρυξη αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατό (100) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και είκοσι μία (21) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τακτικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ').

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 2 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 16 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2015

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π.Ε. ή Υ.Ε.), θέσεις της οποίας διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 20ης Νοεμβρίου 2015, ημέρας Παρασκευής.

Επίσης το Υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό ότι άμεσα θα εκδοθεί η δεύτερη προκήρυξη για 759 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ.

Προκήρυξη 1Γ/2015 για 32 προσλήψεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Γ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση τριάντα δυο (32) θέσεων μονίμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με γραπτό διαγωνισμό στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Παράλλληλα θα εκδοθεί προκήρυξη για 151 στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότητες πληροφορικής

Η επόμενη προκήρυξη που θα εκδοθεί άμεσα και οι θέσεις ήδη έχουν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ είναι η προκήρυξη 1Δ/2015 που αφορά τη στελέχωση, Δήμων της χώρας καθώς και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι θέσεις θα καλυφθούν αποκλειστικά από επιτυχόντες αδιόριστους του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ καλεί τους αδιόριστους επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών να καταγράψουν και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο πλαίσιο προγραμματισμού των προσλήψεων που πρόκειται να διενεργηθούν έως το τέλος του 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1Δ/2015 έχουν μόνο όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί.

Η Προκήρυξη αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατό (100) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και είκοσι μία (21) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τακτικού προσωπικού, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων.

Οι θέσεις της ως άνω πρoκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ εντός των επόμενων ημερών και οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο

Παράλληλα προβλέπεται να εκδοθεί μέσα στον Νοέμβριο και η προκήρυξη για την εισαγωγή Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα και συγκεκριμένα για τον διαγωνισμό κατάταξης 49 δοκίμων λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών), κάτι που είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2014 και μέχρι σήμερα έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Παράλληλα θα εκδοθεί ακόμη μια προκήρυξη για την πρόσληψη 83 επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης δοκίμων υπαξιωματικών έτους 2014 και 69 επιλαχόντων του διαγωνισμού δοκίμων σημαιοφόρων έτους 2014, οι οποίοι έλαβαν υψηλότερη βαθμολογία από επιτυχόντες συνυποψηφίους τους. Από τους 69 θα προσληφθούν σε πρώτη φάση 51 επιλαχόντες καθώς τόσες είναι οι κενές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν άμεσα και οι 18 που υπολείπονται θα προσληφθούν σε «δεύτερο» χρόνο.


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.