Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Κυτταρίτιδα: Μάθε τα πάντα για τις επιλογές αντιμετώπισης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυμναστική δίνει τη λύση στην κυτταρίτιδα? ΟΧΙ

Πολλοί γυμνασμένοι άνθρωποι έχουν κυτταρίτιδα. Η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει μια και κινητοποιούμε την αιματική μας κυκλοφορία και αυξάνουμε τις καύσεις, αλλά όπως είπαμε η κυτταρίτιδα δεν οφείλεται στο πάχος.

Η λιποαναρρόφηση είναι η λύση? ΟΧΙ

Μπορεί να δίνει λύσεις στο τοπικό πάχος αλλά δεν βοηθάει καθόλου την κυτταρίτιδα, κάποιες φορές μάλιστα την επιδεινώνει.

Τελικά πως θα ξεφορτωθείτε την κυτταρίτιδα?

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας με μεσοθεραπεία

Είναι η μέθοδος με την οποία κάνουμε έγχυση λιπολυτικών συστατικών μέσα στο δέρμα. Αυτό γίνεται είτε με ενέσιμη μεσοθεραπεία είτε μη ενέσιμη μεσοθεραπεία διαλύματα με την χρήση ειδικού μηχανήματος.

Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από λίγες επισκέψεις. Πρόκειται για γρήγορη και ασφαλή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Θεωρείται ως μια από τις καλύτερες μεθόδους μια και στοχεύει απ ευθείας στην διάλυση του λιποκυττάρου.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας αλλά και τοπικού πάχους με cavitation.

Το cavitation είναι μια μη χειρουργική μέθοδος που μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων με την χρήση υπέρηχων.

Το λίπος που έχει παγιδευτεί υγροποιείτε με την βοήθεια υπερήχων και απομακρύνεται από τον οργανισμό με την λέμφο.

Φαίνεται να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην διάλυση του τοπικού πάχους και μπορείτε να δείτε μέχρι και 2 πόντους διαφορά μέσα σε μια μόνο επίσκεψη.

Ευχάριστη μη επεμβατική τεχνική με πολύ καλά αποτελέσματα.

Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με λιπομασάζ. Lpg endermology.

Εφαρμόζεται μόνο από εξειδικευμένα ινστιτούτα αισθητικής. Είναι η μόνη μέθοδος με έγκριση FDA και κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι το μηχανικό μασάζ έχει αποτελέσματα στην κυτταρίτιδα χωρίς καθόλου παρενέργειες. Ενεργοποιεί τον υποδόριο ιστό ,κινητοποιεί την αποβολή τοξινών και βλέπετε άμεση βελτίωση του δέρματος. Για ορατά αποτελέσματα στην όψη του φλοιού πορτοκαλιού θα χρειαστείτε 10 -12 συνεδρίες.

Δίνει αποτελέσματα που διαρκούν και είναι η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα σε όλο το σώμα.

Εξελιγμένη μορφή. Ένα ειδικό μηχάνημα εγκλωβίζει το λιποκύτταρο μεταξύ δύο κυλίνδρων και το λιώνει. Εύκολη και ευχάριστη θεραπεία που βελτιώνει συγχρόνως την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με διοξείδιο του άνθρακα. Carboxy

Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά έχει εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα στην καύση του λίπους.

Χρησιμοποιείται στην Γαλλία στο νοσοκομείο Clermont Ferrand εδώ και χρόνια και σήμερα θεωρείται το botox για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος στην ιατρική αισθητική, απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική, που έχει γρήγορο αποτέλεσμα στην μείωση της κυτταρίτιδας και στην καύση του λίπους. Το Διοξείδιο του άνθρακα θα μπει στην πάσχουσα περιοχή με μια πολύ μικρή ένεση και θα αναγκάσει τον οργανισμό να στείλει γρήγορα μεγάλη ποσότητα οξυγόνου. Άμεσα αρχίζουν οι καύσεις και πολύ σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα.

Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

To μασάζ θαλασσοθεραπείας βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυκιών.

Έχει αποδειχθεί με κλινικές μελέτες ότι είναι μια θεραπευτική μέθοδος που μειώνει την κυτταρίτιδα αλλά και βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία καθώς και το stress από τον οργανισμό μας.

Μασάζ με φύκια από μεγάλα θαλάσσια βάθη. Προφέρουν αύξηση του οξυγόνου στην περιοχή και μεγιστοποίηση των καύσεων . Βελτιώνουν την πυκνότητα του συνδετικού ιστού και έχουν εξαιρετική δράση στην αποβολή τοξινών.

Υπέρηχοι και ραδιοσυχνότητες.

Είναι μια νέα τεχνολογία που βασίζεται στους εστιασμένους υπέρηχους για την διάλυση του λιποκυττάρου και στις ραδιοσυχνότητες για την ομαλοποίηση αλλά και την σύσφιξη του δέρματος.

Το παγιδευμένο λίπος υγροποιείται και φεύγει με την λεμφική κυκλοφορία μέσω ενός φαινομένου που λέγετε σπηλαίωση. Η μεταφορά θερμικής ενέργειας στα λιποκύτταρα με τις ραδιοσυχνότητες προκαλεί αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ συγχρόνως λειαίνει την επιδερμίδα και έχουμε άμεση και ορατή βελτίωσή της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτέλεσμα σε συνδυαστικά προβλήματα, που συνυπάρχουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση δέρματος.

Κυτταρίτιδα στα μπράτσα

Δύσκολη περιοχή που μας εκνευρίζει μια και φαίνεται η κυτταρίτιδα ότι μπλουζάκι και να φορέσουμε. Δείτε μια ευχάριστη και αποτελεσματική θεραπεία.

Τι πρέπει να προσέξετε στην διατροφή σας

Η κυτταρίτιδα είναι όπως είπαμε θέμα που αφορά τον συνδετικό ιστό. Δείτε πως θα βοηθήσετε με την διατροφή σας.

Αρχικά σωστή διατροφή

Τα φρούτα και λαχανικά θα ισχυροποιήσουν τον συνδετικό ιστό. Βάλτε το σπανάκι στην διατροφή σας, όπως και τα μπρόκολα τα καρότα και όλα τα αντιοξειδωτικά.

Στην συνέχεια πιείτε νερό, η καλή ενυδάτωση και η τακτική κίνηση θα βοηθήσει να μεταβολίσετε καλύτερα.

Αποφύγετε τα τηγανιτά.Το λίπος που λαμβάνετε από αυτά μετατρέπετε αυτόματα σε κυτταρίτιδα.

Βοηθήστε να φύγει από την επιδερμίδα η κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα αδυνατίσματος.

Υπάρχουν χιλιάδες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας. Συμβάλουν στην καλυτέρευση της εικόνας του δέρματος αλλά πρέπει να γνωρίζετε τι ταιριάζει σε εσάς.

Η επιλογή είναι δύσκολη αλλά προτιμήστε αυτές που περιέχουν καφεΐνη και μαλακτικές ουσίες. Χρησιμοποιήστε τες όλο τον χρόνο και κάντε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή που έχει κυτταρίτιδα.

Η χρήση της σωστής κρέμας που περιέχει δραστικά λιπολυτικά συστατικά θα βοηθήσει άμεσα την όψη του δέρματος. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα υλικά που μας έχουν δώσει αποτελέσματα στην λιπόλυση.

Πόσιμοι λιποδιαλύτες. Στα πόσιμα λιπολυτικά χρησιμοποιούνται συστατικά κυρίως φυτικά που δρουν στον μεταβολισμό του λίπους.

Επιταχύνουν την καύση του αποθηκευμένου λίπους και δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια ώστε να μην αποδυναμώσετε τον οργανισμό σας.


Πηγή: http://www.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.