Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν βρεφικές τροφές σε άπορες οικογένειες της Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διανομή θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 10:00.

Στη δωρεάν διανομή βρεφικών τροφών σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 2 χρονών και άνω άπορων οικογενειών, δικαιούχων των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων και Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης προχωρεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

Η υλοποίηση γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία NESTLE, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της η οποία πρόσφερε 52 κιβώτια, που θα διατεθούν σύμφωνα με την ζήτηση των φορέων.

Τα προϊόντα θα διατεθούν στους δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Αγ, Νικολάου, και στα Κοινωνικά Παντοπωλείο Ρεθύμνου Ηρακλείου σύμφωνα με τις ανάγκες τους και αναλογικά με τον αριθμό των παιδιών που έχουν δηλώσει ότι έχουν ανάγκη.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 02/11/2015 στις 10:00 από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

«Η προσπάθεια αυτή στοχεύει την άμεση βοήθεια άπορων Οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά και αδυνατούν να ανταποκριθούν στα απαραίτητα δοκιμαζόμενες έντονα από την κοινωνικοοικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας» τονίζει η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης και αποτελεί όπως σημειώνει συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει για τη στήριξη των Ευπαθών Ομάδων του πληθυσμού, όπως (διανομή Τροφίμων, Κοινωνικά Φροντιστήρια , Κοινωνικός Αθλητισμός, διανομή Σχολικών Ειδών κά).


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.