Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Δεκατριάχρονη αποκεφάλισε κι έκαψε τον γιο του βιαστή της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πτώμα ανέσυραν μισοκαμμένο σκυλιά.

Την εκδίκησή της για τον βιασμό της πήρε μια 13χρονη στην Ινδία, αποκεφαλίζοντας τον γιο του βιαστή της. Το κορίτσι έκαψε στη συνέχεια το πτώμα, το έβαλε σε μια σακούλα και το έθαψε κάτω από τούβλα.

Το πτώμα βρέθηκε αργότερα όταν σκυλιά το έσυραν, μισοκαμμένο, από το σημείο όπου η 13χρονη το είχε θάψει.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 13χρονη εξετάζεται για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ ερευνάται και η καταγγελία του βιασμού.

Το κορίτσι κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση στο κρατίδιο Uttar Pradesh στα βόρεια της Ινδίας και βιάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος της έδωσε ένα χημικό λευκαντικό που συχνά χρησιμοποιείται σαν ναρκωτικό.

Η αστυνομία ανέφερε πως η 13χρονη είναι ναρκομανής και συχνά μπλεκόταν σε αντιπαραθέσεις με άλλους για ασήμαντα ζητήματα και για ασήμαντα χρηματικά ποσά.

«Η μητέρα της δεν είναι καλά, ο πατέρας της είναι εργάτης, το οικογενειακό της περιβάλλον είναι πολύ φτωχό. Δεν υπάρχει ούτε οικογενειακή πειθαρχία και την έχουν δει να παίρνει ναρκωτικά. Θα γίνει μια δίκαιη έρευνα», σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Το κορίτσι εστάλη σε ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων.

Σύμφωνα με το National Crime Records Bureau της Ινδίας, περισσότερες από 2000 γυναίκες και κορίτσια βιάστηκαν στο Νέο Δελχί το 2014 ενώ τις περισσότερες φορές περιστατικά βιασμών δεν αναφέρονται καν στην αστυνομία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.