Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΣΑμεΑ: Εξαίρεση των συνταξιούχων του ν. 612/1977 και των διατάξεων που παραπέμπουν σε αυτές από τις αυξήσεις των ορίων συνταξιοδότησης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 27.10.2015


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και ανακούφιση η Ε.Σ.Α.μεΑ. υποδέχεται την εξαίρεση των συνταξιούχων του ν.612/1977, του νόμου «ναυαρχίδα» για την προστασία των ατόμων με αναπηρία, από την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, με βάση την υπουργική απόφαση Φ11321/οικ.47523/1570 με αριθμό ΦΕΚ 2311, που δημοσιεύθηκε χθες. Για να δείτε το ΦΕΚ εδώ - οι εξαιρέσεις βρίσκονται στο άρθρο 3.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από τις μεγάλες και συνεχείς κινητοποιήσεις των φορέων μελών της Ε.Σ.Α.μεΑ., τις επιστολές, τις διαμαρτυρίες και τις επαφές της ηγεσίας της Ε.Σ.Α.μεΑ. με τα υπουργεία από τον Ιούλιο. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι όλοι μαζί, ενωμένοι και με ομόνοια μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας! Δεν επαναπαυόμαστε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα και για τους συζύγους ατόμων με αναπηρία που φαίνεται ότι δεν εξαιρούνται, όπως και για όλα τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις μας.


Το Συλλαλητήριο στις 4 Νοέμβρη στις 11 το π.μ. στην πλατεία Ομονοίας, που έχει πανελλαδικό και παν - αναπηρικό χαρακτήρα, πρέπει να γίνει σταθμός στο εθνικό αναπηρικό κίνημα! Συνεχίζουμε να διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της, όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.