Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο πατέρας σου είναι δίπλα σου ακόμα κι αν δεν ζει πια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του 30χρονου που έλαβε τις πιο συγκινητικές ευχές.

Μόνο τρεις λέξεις «Love ya – Dad» (Σε αγαπάω, Ο μπαμπάς) ήταν αρκετές για να γεμίσουν δάκρυα τα μάτια ενός 30χρονου που έλαβε την πιο απροσδόκητη κάρτα γενεθλίων, γραμμένη από τον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 16 χρόνια.

Παλεύοντας με τον καρκίνο και με τις πιθανότητες εναντίον του, ο άνδρας είχε τη διορατικότητα να καταλάβει πως δεν θα ζούσε για να δει τον γιο του να σβήνει τα 30 κεράκια του, ηλικία ορόσημο στην πορεία της ωριμότητας.

Με την υποσημείωση «Love ya – Dad» και ένα αστείο τόσο παλιό που πια έμοιαζε παρωχημένο, η κάρτα έκρυβε την απίστευτη δύναμη της τρυφερότητας που μπορεί να τρέφει ένας πατέρας για το παιδί του.

«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή το 1999 ύστερα από μάχη με τον καρκίνο επί ένα χρόνο. Έπειτα από τόση χημειοθεραπεία και τόσα φάρμακα, δεν είχε πια καμία ποιότητα ζωής και συνειδητοποίησε πως ήταν η ώρα του να ‘φύγει’. Φαντάζομαι πως σε εκείνη τη φάση αγόρασε κάρτες για μένα και τον αδελφό μου, για τα γενέθλια- ορόσημο. Με αιφνιδίασε τελείως και με έκανε πολύ χαρούμενο. Ένιωσα σαν να είναι ακόμα εδώ, κρατώντας στα χέρια μου κάτι που είχε αγγίξει κι εκείνος και δεν είχα ξαναδεί ποτέ, κάτι που υπέγραψε ο ίδιος, σαν να το είχε κάνει… χθες», περιέγραψε ο χρήστης του Reddit ChrisBenRoy.

Την κάρτα του έδωσε η μητέρα του, που την είχε φυλάξει τόσα χρόνια, προκαλώντας του ρίγη συγκίνησης.

«Έχω ζήσει περισσότερα χρόνια χωρίς τον πατέρα μου παρά μαζί του», εξήγησε, «κι έτσι αυτές οι μικρές στιγμές που τον φέρνουν ξανά μέσα στη ζωή μου είναι απίστευτες. Έκλαψα, αλλά ήταν από χαρά», πρόσθεσε.

«Φαντάζομαι πως ήταν πολύ άρρωστος όταν έγραψε την κάρτα», κατέληξε, «κι έτσι αναρωτιέμαι τι μπορεί να έχει σχεδιάσει για όταν παντρευτώ ή για όταν κλείσω τα σαράντα…».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.