Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχουν οι 65άρηδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ανασφάλειες «κατατρέχουν» τους νεότερους.

Μπορεί τα μαλλιά τους να έχουν ασπρίσει, οι ρυτίδες να έχουν «ριζώσει» στο πρόσωπό τους και οι αντοχές τους να έχουν αρχίσει να εξασθενούν, ωστόσο όπως αποκαλύπτει έρευνα οι 65άρηδες νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους (ποσοστό 81%) σε σχέση με τους νεότερους, ηλικίας από 16 έως 24 ετών (ποσοστό 70%).

Επιπλέον, έξι στους δέκα Βρετανούς ηλικίας από 45 έως 54 ετών ανέφεραν ότι νιώθουν μεγάλη σιγουριά για την εμφάνισή τους, σε μια έρευνα που διεξήγαγε γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Πάνω από τους μισούς Βρετανούς δήλωσαν ότι νιώθουν πιο νέοι από την πραγματική τους ηλικία, ενώ το ένα τρίτο αυτών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι νιώθει «δέκα χρόνια νεότερο».

Επίσης, οι άντρες μέσης ηλικίας και άνω νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους σε σχέση με τις γυναίκες (ποσοστό 70% και 58% αντίστοιχα).

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες ο μεγαλύτερος «φόβος» τους είναι τα γκρίζα μαλλιά, οι μαύροι κύκλοι στα μάτια και οι ρυτίδες, ενώ και οι άντρες επηρεάζονται όταν βλέπουν τα μαλλιά τους να ασπρίζουν, να βγάζουν ρυτίδες και να κάνουν φαλάκρα.

Για το λόγο αυτό, το 35% των αντρών χρησιμοποιεί ειδικά αντιγηραντικά προϊόντα περιποίησης, με το ποσοστό αυτό στις γυναίκες να ξεπερνά το 54%.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.