Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Γέννησε στο αεροπλάνο χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Λίγες μέρες μετά την γιορτή της μητέρας μια Καναδή έλαβε το πιο ξεχωριστό δώρο και κατ’ όπως φαίνεται αγόγγυστα, αφού μη γνωρίζοντας καν ότι είναι έγκυος έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι κατά τη διάρκεια της πτήσης Calgary – Tokyo της Air Canada.

Το αεροπλάνο ταξίδευε από το Caldary Του Καναδά στο Τόκιο όταν μια ώρα πριν την πτήση η 23χρονη Καναδή Ada Guan ζήτησε βοήθεια και μπήκε στο «χειρουργείο», ανέφερε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Ο λόγος πως γεννούσε το μωρό που δεν γνώριζε καν ότι κυοφορεί.

Αν και τον τελευταίο καιρό είχε πάρει μερικά κιλά, η νεαρή αγνοούσε ότι ήταν 37 εβδομάδων έγκυος, όταν αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με τον σύντροφό της Wesley Branch στο Τόκιο. Όπως διευκρίνισε μάλιστα είχε πραγματοποιήσει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε αρνητικό ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ένιωθε μερικούς πόνους στην κοιλιά στους οποίους δεν έδωσε σημασία.

«Μου είπε πως ένιωσε κάτι να βγαίνει από μέσα της. Σήκωσα τη φούστα της και συνειδητοποίησα πως ξεπροβάλει ένα κεφάλι… Θεέ μου νομίζω πως έχουμε παιδί!» δήλωσε ο νεαρός πατέρας, Wesley στα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε αμέσως στην πρώτη θέση και για καλή τύχη του ζευγαριού στην πτήση βρίσκονταν τρεις γιατροί, ένας εκ των οποίων, έπειτα από έκκληση των αεροσυνοδών, την βοήθησε να γεννήσει το υγιέστατο κοριτσάκι της.

Το αεροπλάνο, προσγειώθηκε 30 λεπτά νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα άφιξης, καθώς του δόθηκε προτεραιότητα από το αεροδρόμιο και η Ada μαζί με την νεογέννητη Chloe οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο όπου έμειναν όλη τη νύχτα.

Η Ιαπωνική τηλεόραση παραβρέθηκε στην άφιξη του αεροπλάνου και ο φακός συνέλαβε τον χαρούμενο και ταυτόχρονα ξαφνιασμένο πατέρα να κρατάει την νεογέννητη κόρη του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.