Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο Στίβεν Χόκινγκ θέλει να γίνει... κακός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τελευταία φιλοδοξία του Στίβεν Χόκινγκ δεν έχει καμία σχέση με τις διάσημες θεωρίες του για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Αντ' αυτού, ο φημισμένος θεωρητικός φυσικός θέλει να πάρει μέρος σε ταινίες και μάλιστα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στο νου του.



«Ιδανικός ρόλος για μένα θα ήταν ο κακός σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ» δήλωσε ο Χόκινγκ στο περιοδικό Wired, όπως αναφέρει η Telegraph. «Νομίζω πως το αναπηρικό καροτσάκι και η φωνή του υπολογιστή θα ταίριαζαν στο ρόλο».

Ο 72χρονος Χόκινγκ, εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου, που θα βγει στην κυκλοφορία την Πέμπτη.

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ θα ξεκινήσουν σύντομα και ο Χόκινγκ θα συναντήσει σίγουρα σκληρό ανταγωνισμό. Οι φήμες λένε πως ο Κριστόφ Γουάλτζ θα υποδυθεί τον κακοποιό στην ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό Wired, ο Χόκινγκ πώς άρχισε να ψευδίζει τόσο πολύ σιγά-σιγά που δυσκολευόταν ακόμη και ο ίδιος να την καταλάβει– μέχρι που ο υπολογιστής ανέλαβε καθήκοντα ομιλίας.

«Μπορούσα να μιλώ μέσω ενός συνθεσάιζερ φωνής, παρόλο που μου έδινε μια Αμερικάνικη προφορά» δήλωσε ο Χόκινγκ. «Κράτησα αυτή τη φωνή, γιατί πλέον είναι το σήμα κατατεθέν μου».

Ο Χόκινγκ υποφέρει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση (ALS), μια εξασθενιτική ασθένεια που έχει καταλάβει την φωνή του και τον άφησε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Από το 1997, χρησιμοποίησε έναν υπολογιστή για να μιλά, που λειτουργεί με έναν μη στο μάγουλό του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.