Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Τον κρατούσε σπίτι μέχρι να... αναστηθεί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 52χρονος από τον Καναδά έχασε τη ζωή του πριν από έξι μήνες, όμως, η σύζυγός του και τα παιδιά του κράτησαν τη σορό του μέσα στο σπίτι, ελπίζοντας ότι θα… αναστηθεί.

Η περίεργη υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ξεκίνησε πριν από έξι μήνες περίπου. Τότε ο Πίτερ Γουάλντ, ο οποίος υπέφερε από διαβήτη, μολύνθηκε-άγνωστο πως- στο πόδι του. Ο 52χρονος, αρνήθηκε να επισκεφθεί κάποιον γιατρό, καθώς ήταν βαθιά θρησκευόμενος και πίστευε ότι θα τον θεραπεύσει ο Θεός.

Δυστυχώς όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Σύμφωνα με το Russia Today η μόλυνση εξαπλώθηκε και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Έτσι, έπεσε σε κώμα και τελικά πέθανε.

Η 50χρονη σύζυγός του, Κάλινγκ, επίσης βαθιά θρησκευόμενη, αποφάσισε να μην ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές, ούτε να προχωρήσει στον ενταφιασμό της σορού. Αντίθετα, μετέφερε την σορό σε ένα υπνοδωμάτιο και κάλυψε τον νεκρό με δύο κουβέρτες. Έπειτα έκλεισε τις πόρτες και τα παράθυρα. Ο λόγος; Πίστευε ότι ο σύζυγός της θα αναστηθεί και θα επιστρέψει κοντά της.

Το μακάβριο οικογενειακό μυστικό αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία κλήθηκε να κάνει έξωση στον 52χρονο καθώς δεν πλήρωνε την υποθήκη του. Ένας από τους άνδρες της αστυνομίας βρήκε τη σορό του. Η αποσύνθεση βρισκόταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο, που η αναγνώριση δεν ήταν δυνατή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του Πίτερ Γουάλντ προήλθε από φυσικά αίτια. Όσο για τη σύζυγο, όταν κλήθηκε να καταθέσει είπε: «Εμπιστευόμασταν τον Θεό. Λέγαμε, "Θεέ μου, εσύ ξέρεις καλύτερα"».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.