Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Γύρισε τον κόσμο μετά τον θάνατό του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Σι Τζέϊ ΤουόμεΪ, από το Μέιν των ΗΠΑ, είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να γυρίσει τον κόσμο, μετά θάνατον!

Ο φιλόδοξος νεαρός Σι Τζέι, που αγαπούσε τα ταξίδια και είχε υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, έδωσε τέλος στην ζωή του τον Απρίλιο του 2010, αφήνοντας την οικογένειά του με πολλά ερωτηματικά.



Η μητέρα του, Χάλι ΤουόμεΪ, συγκλονισμένη μετά από το θάνατο του, αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook με τίτλο «Σκορπίζοντας τον Σι Τζέι», ζητώντας έτσι από ανθρώπους, να σκορπίσουν την στάχτη του γιού της σε όλο τον κόσμο.

Στην αρχή ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μητέρας του Σι Τζεί. Μέσα σε ένα χρόνο όμως, 9 χιλιάδες άνθρωποι προσφέρθηκαν να πάρουν μαζί τους την στάχτη του Σι Τζέι, σκορπίζοντάς την σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Όποτε λοιπόν κάποιος, απαντάει στο περίεργο αυτό κάλεσμα της μητέρας του Σι Τζέι, εκείνη ταχυδρομεί την τέφρα του μαζί με ένα σύντομο γράμμα και μία φωτογραφία του.

Η σελίδα «Σκορπίζοντας τον Σι Τζέι», είναι πλέον γεμάτη φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Ο Σι Τζέι κατάφερε μετά θάνατον, να «επισκεφθεί» διάσημα αξιοθέατα και παραλίες, από την Καμπότζη μέχρι και το Αφγανιστάν.

Η μητέρα του Σι Τζέι, όχι μόνο κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο του γιού της, απαλύνοντας έτσι τον πόνο της, αλλά και να αποτρέψει πολλά άτομα, τα οποία επισκέφθηκαν την σελίδα της στο Facebook, να δώσουν τέλος στην ζωή τους, κάνοντάς τους να δουν τη ζωή με άλλο μάτι.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.