Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Στον τελικό ο Φιλιππίδης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης και έκανε το καθήκον του παίρνοντας άνετα την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε τα 5,50 μ. με την πρώτη με άνεση (παρότι χρειάστηκε δεύτερη στα 5,30 και στα 5,40 μ.) και αυτό το άλμα ήταν αρκετό για να τον στείλει στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα.



Εκπλήξεις δεν υπήρξαν στα προκριματικά και τα μεγάλα ονόματα θα δώσουν μάχη με τον Φιλιππίδη για ένα μετάλλιο.

«Έκανα όπως πάντα το καλύτερο που μπορούσα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τώρα που αγωνίστηκα γνωρίζω καλύτερα κάποια πράγματα αναφορικά πως θα αγωνισθώ στον τελικό. Ο τελικός είναι ένας άλλος αγώνας και εκεί θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σήμερα το απόγευμα αγωνίζονται στον τελικό οι δύο κοπέλες μας (Στεφανίδη-Κυριακοπούλου) τους εύχομαι το καλύτερο, όπως και σε όλα τα άλλα παιδιά», τόνισε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Αντίθετα ο έτερος επικοντιστής μας, ο Δημήτρης Πατσουκάκης δεν τα κατάφερε. Πέρασε τα 5,30 μ. και «κόλλησε» στα 5,40 μ. Ήταν μια δύσκολη σεζόν γεμάτη προβλήματα για τον Πατσουκάκη.

«Δεν ήμουν καλά φέτος έκανα νωρίς τα 5,62μ. αλλά ταλαιπωρήθηκα στην συνέχεια από τραυματισμούς και έτσι η προετοιμασία μου ήταν ελλιπής. Τι να γίνει συμβαίνουν αυτά», είπε ο Δημήτρης Πατσουκάκης μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του.

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση Φιλιππίδη, τα χαμόγελα συνεχίστηκαν για την ελληνική αποστολή χάρη στον Λυκούργο Τσάκωνα. Ο Έλληνας σπρίντερ δεν είχε κανένα πρόβλημα να προκριθεί στα ημιτελικά των 200 μ. έχοντας επίδοση 20.64 και χαλαρώνοντας εμφανώς στα τελευταία μέτρα. Με ανάλογη εμφάνιση θα βρεθεί σίγουρα στον τελικό.

«Δεν αισθάνομαι ότι τα πήγα τόσο καλά. Ξεκίνησα αργά αλλά στην συνέχεια φορτσάρισα και έτσι τερμάτισα δεύτερος το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό ,σήμερα το βράδυ θα αγωνιστώ με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο και ότι ήθελε προκύψει», δήλωσε ο Λυκούργος Τσάκωνας.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.