Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Από 18 Αυγούστου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο για εμπόρους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Από 18 έως 25 Αυγούστου 2014 θα γίνονται δεκτές στην ΕΣΕΕ οι αιτήσεις από ενδιαφερόμενους νέους επωφελούμενους για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο για Ανασφάλιστους Εμπόρους», όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν στην ΕΣΕΕ. Δικαιούχοι μπορούν να είναι έμποροι που έχουν χάσει την εμπορική ιδιότητα (πτωχευμένοι), υπό πτώχευση ή έχουν κλείσει τα καταστήματά τους λόγω της κρίσης, ή οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αδράνεια και να είναι μόνιμοι κάτοικοι λεκανοπεδίου Αττικής.

Σε περιπτώσεις που υπάρχουν δικαιούχοι με προβλήματα υγείας θα πρέπει να προκύπτει από σχετική γνωμάτευση ή πιστοποιητικό Δημοσίου Νοσοκομείου.

Δεν μπορεί να είναι δικαιούχοι, ταυτοχρόνως, της βοήθειας του «Κέντρου Αλληλεγγύης» του Δήμου Καλλιθέας που εδρεύει στην οδό Ναυσικάς 5 και της βοήθειας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και του Δήμου Καλλιθέας ή άλλων κοινωνικών παντοπωλείων ή διαφόρων παρεμφερών κέντρων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.