Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Το θερινό πρόγραμμα των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από σήμερα μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ από σήμερα, σύμφωνα με το οποίο θα κυκλοφορούν καθημερινά 447 λεωφορεία έναντι των 543 που κυκλοφορούσαν κατά τη φετινή χειμερινή περίοδο,κοινώς μειωμένα μόνο κατά 17% παρά την κατά 30% τουλάχιστον μείωση της επιβατικής κίνησης λόγω των θερινών διακοπών.

Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται: Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100, αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.grμέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και στη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.

Όλα τα κυκλοφορούντα λεωφορεία του Οργανισμού, διαθέτουν σύστημα κλιματισμού. Έτσι, κατά την θερινή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, που θα κυκλοφορούν καθημερινά 447 λεωφορεία, όλα τα λεωφορεία θα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού.

Το γεγονός ότι σύστημα κλιματισμού διαθέτουν όλα τα λεωφορεία, παρέχει την ευχέρεια, ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης βλάβης του κλιματισμού κάποιου λεωφορείου να αντικαθίσταται με άλλο, μετά την ολοκλήρωση του δρομολογίου κατά το οποίο έπαθε τη βλάβη.

Με τις γραμμές εξπρές Νο70 και Νο71

Από την Τρίτη 1.7.2014 έως και την Κυριακή 31.8.2014, θα λειτουργήσουν οι δύο (2) λεωφορειακές γραμμές -εξπρές- εξυπηρέτησης, προς τις παραλίες της Επανομής και της Μηχανιώνας, οι οποίες θα έχουν την αφετηρία επί της οδού Μοναστηρίου 61. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις γραμμές Νο70 «Ν.Σ. Σταθμός-Επανομή» και Νο71 «Ν.Σ. Σταθμός – Μηχανιώνα».

Αύξηση δρομολογίων στη γραμμή Νο78

Προς εξυπηρέτηση της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το Αεροδρόμιο, ο Ο.Α.Σ.Θ. αυξάνει τον αριθμό των προγραμματισμένων λεωφορείων από 4 σε 7 και τον αριθμό των προγραμματισμένων δρομολογίων από 32 σε 56 ημερησίως, για το χρονικό διάστημα από 01.07.2014 μέχρι 31.08.2014.

Η εξυπηρέτηση του Αεροδρομίου αλλά και των υπολοίπων σταθμών άφιξης ή αναχώρησης επισκεπτών, καθώς και των πολιτών που επιθυμούν να μετακινούνται κατά τις νυκτερινές ώρες, εξασφαλίζεται με την νυκτερινή γραμμή Νο78Ν «ΚΤΕΛ–ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί και η τοπική λεωφορειακή γραμμή Νο 79 «Α.Σ. ΙΚΕΑ–ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», εξασφαλίζοντας την μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο και το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, μέσω μετεπιβίβασης, των επιβατών που προέρχονται από οποιαδήποτε περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς και από περιοχές των Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης.

Γραμμή Νο45 από και προς το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Από την 1η Ιουλίου 2014 έως και την 31η Αυγούστου 2014, πυκνώνουν τα δρομολόγια των λεωφορείων της γραμμής ΕΞΠΡΕΣ Νο45 «ΚΤΕΛ Μακεδονία–ΚΤΕΛ Χαλκιδικής» από και προς το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με την οποία συνδέονται απ’ ευθείας το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με τον σταθμό υπεραστικών ΚΤΕΛ Μακεδονία και τον Ν.Σ. Σταθμό. Με την ως άνω γραμμή Νο45 θα εξυπηρετούνται και επιβάτες κατά μήκος της Εγνατίας οδού και της οδού Κων. Καραμανλή στις επτά (7) επιλεγμένες στάσεις της γραμμής.

Με το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της γραμμής Νο45, θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 20 λεπτά.
Τέλος στο τοπικό λεωφορείο Νο 77 «ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ–ΕΠΑΝΟΜΗ» προστίθεται ένα (1) λεωφορείο, με αποτέ
λεσμα να αυξηθούν τα δρομολόγια από δώδεκα (12) σε είκοσι τέσσερα (24).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.