Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

«Ήταν λες και είχε περάσει τρένο από πάνω της»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει ο πατέρας της Πένυς Σκάρου που έχασε το πόδι της σε τροχαίο.

Φως στο σκοτάδι που εξακολουθεί να σκεπάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου προσπαθούν να ρίξουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αθηνών.

Η 29χρονη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στις 07:30 το πρωί από διερχόμενους οδηγούς αιμόφυρτη και εγκαταλελειμμένη στο οδόστρωμα της οδού Πειραιώς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας και έπειτα στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή όχι όμως και το ένα της πόδι.

Άγνωστο ακόμα πώς το μηχανάκι που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Σύμφωνα με την «Espresso», την ώρα του ατυχήματος στο σημείο εκείνο δεν υπήρχε πολλή κίνηση με αποτέλεσμα ουδείς μέχρι και χθες να είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην άτυχη ερμηνεύτρια.

Αν και αρχικά συγγενείς και φίλοι της, αλλά και αξιωματικοί της Τροχαίας έκαναν λόγο για ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε αβοήθητη, οι αρμόδιες αρχές άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο η 29χρονη να έχασε μόνη της τον έλεγχο της μηχανής της. «Η 29χρονη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε και χτύπησε πάνω σε μια κολόνα. Προς το παρόν όμως όλα είναι υπό έρευνα. Το μηχανάκι είναι σχεδόν διαλυμένο, αλλά στο σημείο δεν βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία που να μαρτυρούν παράσυρση από άλλο όχημα».




Απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη μπορεί να δώσει μόνο η Πένυ Σκάρου όταν βγει από την καταστολή στην οποία βρίσκεται. Ωστόσο, τόσο η Τροχαία όσο και οι συγγενείς απευθύνουν έκκληση προς όλους όσοι είδαν κάτι να ενημερώσουν άμεσα.

Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Μίλα», ο πατέρας της άτυχης Πένυς σοκαρισμένος περιέγραψε το ατύχημα της κόρης του αλλά και τις δραματικές στιγμές κατά την μεταφορά της στο χειρουργείο.

«Την είδα πάνω στο φορείο, στο ΚΑΤ. Δεν το γνώρισα το παιδί! Και ρωτάω την κοπέλα που έσπρωχνε το φορείο "πες μου σε παρακαλώ, αυτή η κοπέλα είναι η Πένυ Σκάρου;" και μου απαντά "κύριε, δεν ξέρω"», είπε χαρακτηριστικά.

Μπήκε στο χειρουργείο και οι γιατροί τον σταμάτησαν ρωτώντας τον πού πάει: «Εσείς θα μου πάτε πού πάω. Αυτή που έχετε εδώ, ποιά είναι; Ήταν λες και είχε περάσει τρένο από πάνω της!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.