Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη στη Λάρισα 71χρονος για πορνογραφία ανηλίκων.

Ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 71χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 11.05.2014 στη Λάρισα, για πορνογραφία ανηλίκων, δίνονται στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον Παρίση Γεώργιο του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.



Σε βάρος του 71χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση και χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος και παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση (άρθρο 22 παρ. 4 του Ν. 2472/1997).



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 3 μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2410-683171 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.