Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πως θα φτιάξετε ένα προφίλ µε στιλ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημιουργήστε εντυπωσιακές profile pages, εκμεταλλευόμενοι τις νέες λειτουργίες του Facebook.

Το προφίλ σας στο Facebook έχει πιο µμεγάλη σημασία από ό,τι νομίζετε, καθώς μπορεί να επιδράσει θετικά στο status σας και να εκφράσει περισσότερο το χαρακτήρα σας. Όταν αποκαλύφθηκε η νέα μορφή του προφίλ από το Facebook, ορισμένοι χρήστες έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν µε έξυπνο τρόπο. Το ίδιο µμπορείτε να κάνετε κι εσείς, πολύ πιο εύκολα.

Schweppes App

To Schweppes Profile App θα το βρείτε στη διεύθυνση apps.facebook.com/schweppesprofileapp. Μόλις επισκεφτείτε αυτό το URL, το app θα ζητήσει την έγκρισή σας. Με κλικ στο «Αποδοχή», συμφωνείτε µε όλα τα παραπάνω και εγκαθιστάτε το app στο Facebook. Στη συνέχεια θα σας ρωτήσει αν έχετε εγκαταστήσει το νέο Facebook profile. Αν όχι, κάνετε κλικ στο URL που σας υποδεικνύει για να το ενεργοποιήσετε.



Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι αρκετά απλή:

Ανεβάζετε µια φωτογραφία µε κλικ στο Upload Photo, τη µμετακινείτε µε το ποντίκι, τη µμεγεθύνετε µε το scale και την περιστρέφετε µε το rotate, ώστε να πάρει τη μορφή που θέλετε. Όταν μείνετε ικανοποιημένοι µε το αποτέλεσμα, κάνετε κλικ στο Save in Photo Album. Ακολούθως πηγαίνετε στο Schweppes Profile Layout album [µε κλικ στο Go to album] και εισάγετε tags µε το όνομά σας σε όλες τις επιμέρους φωτογραφίες. Χρειάζεται προσοχή ώστε η εισαγωγή των tags να γίνει από την τελευταία photo της σειράς και συνεχίζοντας τη διαδικασία αντίστροφα, πηγαίνετε προς τα πίσω μέχρι να φτάσετε στην πρώτη, τη μεγάλη, εικόνα. Δεν την κάνετε tag, αλλά την ορίζετε απλώς ως φωτογραφία προφίλ. Αυτό ήταν.

PicScatter

Το PicScatter ακολουθεί παρόμοια προσέγγιση µε το Schweppes app, επιτρέποντάς σας να κάνετε upload, να κλιμακώσετε και να µμετακινήσετε τη φωτογραφία σας, χωρίς όμως να µμπορείτε να την περιστρέψετε.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση picscatter.com και επιλέξτε την εντολή upload picture. Όταν τελειώσετε µε τους πειραματισμούς σας, κάνετε κλικ στο Publish to Facebook. Tο PicScatter διαθέτει µερικές λειτουργίες που δεν έχει το Schweppes. Κατ’ αρχάς, μπορεί να κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες σε ένα αρχείο zip [µε κλικ στο download pictures] και στη συνέχεια να τις ανεβάσετε χειροκίνητα στο Facebook, αν το επιθυμείτε.



Αν πάλι εκτελέσετε την εντολή Publish to Facebook, το PicScatter θα περάσει αυτόματα τα tags σε αυτές. Επιπλέον, απεικονίζει εννιά αποσπάσματα από την αρχική σας φωτογραφία και όχι έξι όπως το Schweppes. Όταν επιλέξετε Publish, θα πρέπει να δώσετε την άδεια στο app να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook, µε κλικ στο Αποδοχή. Στη συνέχεια ορίστε την κεντρική φωτογραφία ως αυτή που θα απεικονίζεται στο προφίλ σας. Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι στη βάση της θα εμφανίζεται ένα κείμενο που θα αναφέρει ότι η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί από το PicScatter.com.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.