Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Κοιμηθείτε γυμνοί για να σώσετε το γάμο σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα ρούχα παρεμποδίζουν την καλή ερωτική ζωή, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι να κοιμάστε γυμνοί. Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της αμερικανικής εταιρείας «Cotton USA».

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει η «Daily Mail», το 57% των ατόμων που κοιμούνται χωρίς ρούχα, δηλώνουν ευτυχισμένα με τον σύντροφό τους. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι, τέσσερις στους δέκα Βρετανούς που κοιμούνται γυμνοί, δηλώνουν ευχαριστημένοι από την σχέση τους ενώ για τους μεσήλικους, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν σχεδόν ένας στους δύο δηλαδή στο 45%.

Οι πυτζάμες και γενικότερα τα ρούχα στο κρεβάτι παρεμποδίζουν την καλή ερωτική ζωή των συντρόφων. Το 57% των ερωτηθέντων που κοιμούνται χωρίς ρούχα στο κρεβάτι, παραδέχονται ότι δεν έχουν πρόβλημα με το ταίρι τους, ενώ το ποσοστό που αφορά όσους φορούν πυτζάμες και νιώθουν ικανοποιημένοι από την σχέση τους ανέρχεται στο 48%.

Ο 33χρονος Stephen McKensie από το Πόρτσμουθ εξηγεί στην βρετανική εφημερίδα πως, από τότε που ο ίδιος και η σύζυγός του κοιμούνται γυμνοί, νιώθουν πιο χαλαροί και ευτυχισμένοι.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη της Cotton USA, Stephanie Thiers-Ratcliffe, επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία μίας σχέσης. Όμως υπάρχει ένας παράγοντας τον οποίο συχνά παραβλέπουν οι ειδικοί: το περιβάλλον της κρεβατοκάμαρας.

Ακόμα η έρευνα έδειξε ότι το 50% των συντρόφων δηλώνει ότι ενοχλείται από τον/την αγαπημένη του όταν τρώει στο κρεβάτι, το 59% ότι νιώθει απέχθεια όταν βλέπει τον σύντροφό του να πετάει στο πάτωμα τα λερωμένα ρούχα και το 23% να δυσανασχετεί ότι ο σύντροφός του φοράει κάλτσες στη διάρκεια του ύπνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.