Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εγκρίθηκε η θεραπεία του μικρού Παναγιώτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργείο Υγείας η θεραπεία του μικρού Παναγιώτη από την Κέρκυρα που πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και πρέπει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί σε ένδειξη συμπαράστασης στον μικρό Παναγιώτη και τη δημοσιοποίηση του προβλήματός του:

"Πριν λίγο και με μεγάλη ανακούφιση πληροφορήθηκα για την έγκριση δίμηνης νοσηλείας του Πάνου με πιθανότητα παράτασης εάν αυτό χρειαστεί. Να ευχαριστήσω όλους εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ώστε να περάσει από ανώτερη επιτροπή το ζήτημα του παιδιού, αλλά ειλικρινά θλίβομαι που αναγκαστήκαμε να δημοσιοποιήσουμε την απόφαση της πρώτης επιτροπής, καθώς είμαστε, αρκετά μακριά ώστε να ενεργούμε και να διεκδικούμε κατ' ιδίαν... Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε καθημερινά δίπλα μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής μας".Σύμφωνα με τον πατέρα το υπουργείο αρνιόταν εδώ και αρκετό καιρό να καλύψει μέρος των χρημάτων της νοσηλείας του Παναγιώτη στη Νέα Υόρκη, διότι η θεραπεία αυτή είναι πειραματική.

"Σεβαστή η αγωνία του πατέρα, ντροπιαστική η πολιτική εκμετάλλευση τέτοιων θεμάτων. Από το πρωί το θέμα του Παναγιώτη έχει λυθεί" έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter του, ανακοινώνοντας έτσι την επίλυση του προβλήματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.