Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κωφάλαλος "μαϊμού" ξεχάστηκε και μίλησε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και άκουσε και μίλησε ένας 33χρονος Πολωνός στην Κρήτη, ο οποίος προσποιούταν τον κωφάλαλο και εισέπραττε ελεημοσύνη από ανυποψίαστους και ευαίσθητους πολίτες.

Η δράση του έλαβε τέλος όταν στις επίμονες ερωτήσεις ενός αστυνομικού που τον έλεγξε στο δρόμο ξεχάστηκε και άρχισε να..."κελαηδάει".

Νωρίτερα βεβαίως είχε προκαλέσει τις υποψίες μιας γυναίκας εμπόρου στον Άγιο Νικόλαο στο κέντρο, η οποία του φώναξε και εκείνος γύρισε. Ο 33χρονος συνελήφθη και το μεσημέρι δικάστηκε στο Αυτόφωρο Νεάπολης για απάτη. Του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο στην οδό Επιμενίδου στο κέντρο. Περιφερόταν και ζητούσε ελεημοσύνη κρατώντας ένα χαρτί που είχε διαμορφώσει με στήλες και έμοιαζε με κατάσταση λογιστή. Όποιος του έδινε ελεημοσύνη έγραφε δίπλα το όνομά του, το ποσό που του δώριζε και υπέγραφε. Επιπλέον η κατάσταση αυτή έγραφε:

Σύλλογος Κωφάλαλων ΔΙΕΘΝΗΣ Σύλλογος Αστέγον ΓΙΑ τα παιδιά S.D.F Journal που είναι στο δρόμο, ορφανά, στα χέρια και ανάπηρα!

Την Πέμπτη ο 33χρονος εισήλθε στο κατάστημα μιας γυναίκας στον Άγιο Νικόλαο. Εκείνη πείστηκε και του έδωσε 10 ευρώ. Όμως φαίνεται ότι δεν του έφτασαν και φεύγοντας από το κατάστημα πήρε τα γυαλιά ηλίου της γυναίκας.

Η γυναίκα το κατάλαβε, του φώναξε και τότε εκείνος γύρισε και άρχισε να της κάνει νοήματα για να του τα χαρίσει. Εκείνη αρνήθηκε, ο Πολωνός έβγαλε τα γυαλιά και έφυγε. Λίγο αργότερα ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τον έλεγξε και τελικά ο κωφάλαλος μίλησε και παραδέχτηκε τη δράση του.

Από την κατάσταση με τους δωρητές του, προκύπτει ότι είχε προλάβει να εισπράξει 290 ευρώ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.