Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τον μήνυσε γιατί τραβούσε το καζανάκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα δικαστήρια για ένα... καζανάκι βρέθηκαν δύο ένοικοι πολυκατοικίας που διαμένουν κοντά στο κέντρο της Πάτρας.

Οι δύο αντίδικοι έχουν διαφορά... έναν όροφο στην πολυκατοικία με αποτέλεσμα το καζανάκι της τουαλέτας (λόγω έλλειψης ηχομόνωσης) να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η τουαλέτα του σπιτιού του ενοίκου συνδέεται με μία αντλία για να παίρνει νερό και η οποία εξαιτίας της παλαιότητας της κάνει μεγάλο θόρυβο. Όταν λοιπόν ο «από κάτω» τραβά το καζανάκι, η αντλία «σκούζει» με αποτέλεσμα την όχληση της γειτόνισσας. Οι δύο γείτονες είχαν τσακωθεί πολλές φορές, και οι λογομαχίες... έδιναν και έπαιρναν στην πολυκατοικία. Η υπόθεση, έχει πάρει ήδη την νομική οδό και απομένει να δούμε τι θα συμβεί στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.



Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που τα Δικαστήρια της Πάτρας ασχολούνται... με τέτοιες υποθέσεις διατάραξης κοινής ησυχίας. Άλλο ένα αξιοπερίεργο περιστατικό με απειλές για μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας ήταν αυτό με έναν παπαγάλο σε συνοικία της Πάτρας κοντά στα Ψηλαλώνια. Ο παπαγάλος "μιλούσε" (χωρίς να υπολογίζει τις ώρες κοινής ησυχίας) και κάποιοι είχαν εκνευριστεί, ιδιαίτερα όταν απολάμβαναν τον μεσημεριανό τους ύπνο.

Με μηνύσεις απειλούσαν οι γείτονες και έναν ηλιωκιωμένο που μέχρι πέρυσι διατηρούσε κοτέτσι στην ταράτσα του σπιτιού του, καθώς ο κόκορας ξυπνούσε τη γειτονιά από τις 6 το πρωί. Τελικά μετά από πολλές παρατηρήσεις, επισημάνσεις και τσακωμούς, το θέμα έλαβε τέλος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.