Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μάρτυρας: Ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει ξανά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της καλλονής φίλης του, πριν από έναν χρόνο.

Ο γιατρός - γείτονάς του, Γιόχαν Στιπ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σπίτι του τη μοιραία βραδιά, υιοθέτησε ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του Πιστόριους, ο οποίος από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι πυροβόλησε πάνω στον πανικό του πίσω από την κλειστή πόρτα του μπάνιου, πιστεύοντας ότι είχαν εισβάλει διαρρήκτες μέσα στο σπίτι.

Παράλληλα, ο γιατρός είπε ότι αντίκρυσε έναν άνθρωπο σε τραγική κατάσταση. Μάλιστα, ο γιατρός ανέφερε ότι, βλέποντας την ψυχολογική κατάσταση του Πιστόριους, φοβήθηκε πως θα αυτοκτονήσει.

Σε αντίθεση με τη μαρτυρία του γιατρού, αίσθηση είχε προκαλέσει η κατάθεση του πυγμάχου Κέβιν Λερίνα, που περιέγραψε έναν άνθρωπο με μεγάλη ψυχραιμία.

Ο Νοτιοαφρικανός πυγμάχος διηγήθηκε ότι, έναν μήνα πριν από τη δολοφονία, ο Πιστόριους γευμάτιζε σε εστιατόριο με τρεις φίλους και ζήτησε το πιστόλι του ενός. Όπως είπε, όταν το πήρε, πυροβόλησε στο έδαφος και ζήτησε από τον κάτοχό του να ισχυριστεί ότι αυτός πάτησε τη σκανδάλη και όχι ο χρυσός παραολυμπιονίκης.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.